4 Nisan 2015 Cumartesi

Askeri Mat ve Yataklar-Askeri Mat Uyku Tulumu, Katlanır Asker Matı

Uyku Matı -Uyku Tulum ALTLIĞI
Uyku Matı malzeme cinsi poliüretan köpükten imal edilir. En yönünde kopma mukavemeti en az 3 kgf/cm 2 olmalıdır.
Orjinal halde Uyku Matı  benzin içerisinde on dakika,Madeni yağ içerisinde  iki saat bekletildikten sonra -40 derecede iki saat , 100 derecede iki saat bekletildikten sonra , %1 deterjan çözeltisinde iki saat bekletilir,  %2 'lik sabun çözeltisinde  iki saat bekletildikten sonra  boy yönünde kopma mukavemeti , en yönünde kopma mukavemeti için belirtilen şartlarda en az 4 ,5 kgf/cm2 olması gerekir.
En ve boy yönünde kopma anındaki uzama değerleri , en yönünde kopma mukavemeti için belirtilen şartlarda en az %100 olması gerekir.
% 10 sıkıştırmada sıkıştırma mukavemeti 0,15- 0,3 kgf/cm2 arasında olmalıdır.
%25 sıkıştırmada mukavemeti, 0,3 - 0, 6 kgf/cm2 arasında olmalıdır. % 50 sıkıştırmada mukavemeti 0,6-1,2 kgf/cm2 arasında  olmalıdır. Kalınlığı en az 12 mm olmalıdır. %25 sıkıştırma sonrası serbest halde  24 saat bekletilir daha sonra tekrar kontrol edildiğinde   kalınlık kaybı en fazla %20 olmalıdır.
Yoğunluk oranı en fazla 60 kg/m3 olmalıdır.  Su  absorbsiyonu en fazla %1,5 olması gerekir.
Uyku Matı  takılan halkaların malzemesi en az %65 bakır, geriye kalan kısmı çinko olmalıdır. Uyku Matı  ile birlikte 2 adet bağlama  şeridi de verilir. Uyku pediini şeridin dokusu dar dokumadan yassı şerit olarak yapılır. Malzemesinin cinsi poliamid veya polyester yada  polipropilen dir  Eni 2-3 cm olması gerekir.Uzunluğu en az 100 cm olması gerekir. Evrensel ve ticari yıkamaya karşı renk haslığı akmada  en az 3 , solmada en az 3 olması gerekir. Sürtünmeye karşı renk haslığo kuruda 3 , yaşta en az 3 olmalıdır. Uyku Matına  takılan halka ile Uyku Matı arasında matın altında ve üstünde plasik conta olması gerekir.

www.askerigiyim.com





asker elbisesi askeri kıyafet asker üniforması asker uyku tulumu asker kazağı asker paltosu asker botu, asker malzeme, askeri uyku matı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder